Overige

Elektronica bootcamps

Dirksen Opleidingen start dit najaar met elektronica bootcamps. Via een bootcamp kun je in korte tijd veel kennis van elektronica op mbo+-niveau opdoen. De eerste ‘Elektriciteitsleer bootcamp’ start op 28 oktober in Elst. Leer al in 10 dagen de belangrijkste onderwerpen uit de elektronica. Als vervolg hierop verzorgt Dirksen Opleidingen een ‘Analoge elektronica bootcamp’ en ‘Digitale elektronica bootcamp’. Deze drie bootcamps zijn ook in één keer te volgen in de ‘Basis elektronica bootcamp, die 30 dagen duurt.

Thijs Groenen, manager opleidingen: “Wij merken dat er in het bedrijfsleven behoefte is aan technici met praktische elektronicakennis en dat dit versplinterd aan bod komt in het regulier mbo-onderwijs. Onze bootcamps bieden een oplossing om mensen snel en praktisch op een mbo+-niveau te krijgen. Eerder dit jaar gaven wij elektronica bootcamps bij Defensie en KLM en die zijn positief ontvangen. De bootcamps bestaan uit kleine klassen van 10 tot 15 personen waarin alle aspecten van elektronica worden behandeld. Aansluitend op de lessen doen de deelnemers examen voor onze elektronicacertificeringen. De bootcamps geven we in ons opleidingscentrum in Elst en ook op locatie bij de klant.”

Meer artikelen van Hogeschool Dirksen :

Opleidingsprogramma energietransitie voor de installatietechniek


Voor de energietransitie zijn veel goed technisch opgeleide professionals nodig. Dirksen biedt om die reden een nieuw opleidingsprogramma energietransitie voor de installatietechniek.

Elektronica bootcamps


Dirksen Opleidingen start dit najaar met elektronica bootcamps. Via een bootcamp kun je in korte tijd veel kennis van elektronica op mbo+-niveau opdoen. De eerste ‘Elektriciteitsleer bootcamp’ start op 28 oktober in Elst. Leer al in 10 dagen de belangrijkste onderwerpen uit de elektronica. Als vervolg hierop verzorgt Dirksen Opleidingen een ‘Analoge elektronica bootcamp’ en ‘Digitale elektronica b

Combineren werken en leren op hbo-niveau


Hogeschool Dirksen biedt in samenwerking met Xelvin Academy een unieke mogelijkheid om werken en leren op hbo-niveau te combineren. Studenten zijn tijdens de tweejarige opleiding in dienst bij detacheerder Xelvin, die de hele studie bekostigt. Het traject is interessant voor kandidaten die een hbo-getuigschrift willen halen én een betaalde baan zoeken.


Als eerste het licht aan tijdens Nationale Recycle Week →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager