Duurzame energie

Prestatie verbeterd van alle modules

LG verhoogt in de nazomer van dit jaar de prestatieniveaus van al haar modules en legt hiermee de basis voor verdere groei. Het is mogelijk om voor deze modules een pre-order te plaatsen.

LG breidt het vermogen van de LG NeON 2 moduleserie uit tot 350 - 355 Watt piek (Wp) en het vermogen van de NeON 2 Black wordt verhoogd naar 340 Wp. Bij de NeON R neemt de prestatieklasse zelfs toe tot 375 Wp per module. Huiseigenaren profiteren niet alleen van de hogere vermogensklassen, maar ook van de 25-jarige product- en prestatiegarantie van de NeON 2- en NeON R-moduleserie. Deze module garandeert zelfs na 25 jaar een afgiftvermogen van meer dan 90 procent.

Gebruikers profiteren

“De huidige ontwikkeling toont aan dat de vraag naar hoogwaardige, krachtige premiummodellen blijft toenemen”, zegt Michael Harre, vice president EU Solar Group bij LG. “De prestaties en betrouwbaarheid van zonnepanelen worden steeds belangrijker binnen het selectieproces en zo komen consumenten bij de premium modules van LG uit. Zij profiteren niet alleen van onze kwaliteit in de vorm van betere prestaties, maar bijvoorbeeld ook van uitgebreide prestatiegaranties. Om het vertrouwen van gebruikers en partners verder te versterken, blijven we onze high-performance modules verder ontwikkelen.”

Meer artikelen van LG Solar :

Prestatie verbeterd van alle modules


LG verhoogt in de nazomer van dit jaar de prestatieniveaus van al haar modules en legt hiermee de basis voor verdere groei. Het is mogelijk om voor deze modules een pre-order te plaatsen.

Doorgroei na succesvol jaar


De solar divisie van elektronicafabrikant LG Electronics heeft in 2018 een recordjaar achter de rug. De fabrikant van zonnemodules verhoogde zijn verkoop, lanceerde nieuwe producten en breidde zijn productiecapaciteit opnieuw uit. LG heeft deze groei in het eerste kwartaal van 2019 voortgezet en wil dit succesverhaal verlengen met de introductie van premiummodules en energieopslagsystemen. Om deze

Productgaranties voor zonnepanelen verlengd tot 25 jaar


De productgaranties voor de LG MonoX Plus, LG NeON 2, LG NeON 2 Black en de LG NeON 2 BiFacial (N2T) modules van LG Electronics wordt verlengd van 15 naar 25 jaar. Bovendien wordt de LG NeON R-module voortaan geleverd met een verbeterde lineaire prestatiegarantie van 25 jaar.


Inspectie van distributiepanelen onder hoogspanning →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: