Verlichting / LED

Van TL naar LED

Hertek introduceert een universele renovatiekit waarmee tl-armaturen eenvoudig zijn te vervangen voor energiezuinige LED-verlichting.

Deze ontwikkeling is onder meer gedaan in het kader van het Energieakkoord waarin eisen worden gesteld met betrekking tot de lichtborn van vluchtrouteaanduidingen. De renovatiekit met montagehulp biedt uitkomst bij verlaagde of systeemplafonds en is beschikbaar in de gatmaten Ø 20 (HNA001), Ø 76 (HNA002) en Ø 105 (HNA003). Zij dekken hiermee letterlijk het probleem af dat ontstaat doordat oude noodverlichtingsarmaturen met TL-lichtbron vaak een groter formaat hebben dan de compactere armaturen met LED-technologie. Door de montagehulp is de renovatiekit zonder hulpmiddelen of gereedschap in één beweging in het bestaande gat te plaatsen. Nieuwe plafondplaten zijn niet nodig en de esthetische afwerking blijft behouden.

Hertek, www.hertek.nl, tel. (0495) 58 41 11

Meer artikelen van Hertek B.V. :

Van TL naar LED


Hertek introduceert een universele renovatiekit waarmee tl-armaturen eenvoudig zijn te vervangen voor energiezuinige LED-verlichting.

Cinema noodverlichting


De Cinema lijn van Hertek valt dankzij de minimale behuizing nauwelijks op. Standaard zijn de Cinema armaturen uitgevoerd in RAL9005 zwart waardoor deze perfect aansluit op de uitstraling van het gebouw.

Centrale noodverlichtingsoplossing


Het HBN6000 centraal batterijsysteem is een geavanceerde noodverlichtingsoplossing met uitgebreide mogelijkheden en onderstations waarmee op de aanleg van functiebehoud bekabeling wordt gereduceerd.


Uitbreiding ISSO KennisBank →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: