Overige

Werven voor kennis- en expertisecentrum

Wie langs de 45.000 m2 grote campus van Sealing Valley rijdt, zal al snel beseffen dat het werk hier binnenkort van start zal gaan. De bouw van het internationale kennis- en expertisecentrum op het gebied van afdichtingstechnologie vordert gestaag en bij de productie draaien inmiddels de eerste proefseries. In aanloop naar de opening van Sealing Valley is Beele Engineering uit Aalten nu een wervingscampagne gestart.

Voor alle delen van het bedrijf – van administratie en productie tot R&D en kwaliteitsmanagement – worden collega’s gezocht.

 

Sealing Valley

Sealing Valley wordt een campusachtig Center of Excellence op het gebied van afdichtingstechnologie waar diverse disciplines samenkomen: onderzoek, ontwikkeling, training, opleiding, kennisoverdracht en productie. Alles gericht op afdichtingstechnologie voor brandwerendheid en waterdichtheid. Het bedrijf zoekt daarbij nadrukkelijk de samenwerking op met instituten en gaat starters de mogelijkheid bieden om zich op het vakgebied te ontplooien.

 

Opleiding

Daarnaast worden installateurs opgeleid om het nog beter te doen en meer veiligheid te bieden. Deze forse ambities hebben een positieve uitstraling op de werkgelegenheid in de regio en moet instroom van jonge mensen tot gevolg hebben. Iedereen die wil bijdragen aan een verbeterde brandveiligheid en waterdichtheid is dan ook van harte welkom voor een kennismaking.

 

Gevarieerde functies

Beele Engineering heeft daarbij alleen al op dit moment de volgende functies vacant:

  • Hoofd productie / productieleider;
  • Hoofd administratie / controller;
  • Laboratoriummedewerkers / testvoorbereiders;
  • Kwaliteitsmedewerker;
  • Teamleider Engineering;
  • Engineeringmedewerkers.

 

Solliciteren op één van de functies kan eenvoudig via de website van Beele Engineering.

Meer artikelen van Beele Engineering BV :

Werven voor kennis- en expertisecentrum


Wie langs de 45.000 m2 grote campus van Sealing Valley rijdt, zal al snel beseffen dat het werk hier binnenkort van start zal gaan. De bouw van het internationale kennis- en expertisecentrum op het gebied van afdichtingstechnologie vordert gestaag en bij de productie draaien inmiddels de eerste proefseries. In aanloop naar de opening van Sealing Valley is Beele Engineering uit Aalten nu een wervin

Afdichtsysteem voor gecontroleerde vulling van kabeldoorvoeringen


Het Controfil doorvoersysteem van Beele Engineering maakt een geordende en gecontroleerde doorvoer van grote hoeveelheden kabels mogelijk terwijl toekomstige uitbreidingen van het kabelpakket worden vereenvoudigd.

Brandveilig kunststof doorvoersysteem


De nieuwe range HR kunststof doorvoerbuizen en -ramen van Beele Engineering zijn ontwikkeld voor het betrouwbaar en comfortabel doorvoeren én brandwerend, gas-, rook- en waterdicht afdichten van kabels en buizen. De nieuwe doorvoerbuizen en ramen maken deel uit van de NOFIRNO-systeemtechnologie en kunnen onder meer worden toegepast in sandwichpanelen.


Winnaars OSRAM IoT Awards 2019 zijn bekend →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager